Bahçe Ortaokulu

Vizyon: DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ İLE DONATILMIŞ BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇ EDİNEN BİR KURUM OLMAK

Misyon: GELECEĞİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZLE YENİDEN YARATMA HEYECANI ÇERÇEVESİNDE, DAHA İYİ BİR EĞİTİM İMKANI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Isınma: Merkezi Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0322 696 8100

WEB - https://bahceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇE MAH. ATATÜRK BAHÇE CAD. NO 22 İÇ KAPI NO 1 KARATAŞ / ADANA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Bahçe Mahallesi 2200 nüfusu olan şirin bir beldedir kendi sahili ve sınırları içerisinde turizm meslek yüksek okulu olan tarım, hayvancılık ve balıkçılıkla geçimini sağlayan bir yerleşim yeridir. Karataş ilçesinde eşyalı ve eşyasız kiralık evler mevcut olup fiyatları Adana il merkezinden çok uygundur.

Adres - BAHÇE MAH. ATATÜRK BAHÇE CAD. NO 22 İÇ KAPI NO 1 KARATAŞ / ADANA

Ulaşım Okulumuza mesai saatlerine uygun ulaşım bulunmamakla birlikte belde minibüsleri il merkezine belirli saatlerde taşıma yapmaktadırlar, öğretmenlerimiz mesafenin kısa olması nedeniyle ilçe merkezine kendi araçlarıyla ulaşım sağlamakta, il merkezine servis ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 55 İlçe merkezine 7 km dir.